• Prevádzka od 15.2.2021

            Vážení rodičia,

            prevádzka MŠ Lozorno od 15.2.2021 do 19.2.2021 ostáva naďalej otvorená len pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania.

            Naďalej platí:

            Podmienkou nástupu dieťaťa do MŠ Lozorno:

            1. Aspoň jeden zákonný zástupca musí disponovať negatívnym testom na COVID19 nie starším ako zo dňa 12.02.2021 alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID 19 nie starším ako 3 mesiace.

            2. Povinnosť pri nástupe dieťaťa preukázať sa negatívnym výsledkom testu alebo potvrdením o prekonaní ochorenia pedagogickému zamestnancovi.

            3. Pre osoby, ktoré nedisponujú aktuálne platným negatívnym výsledkom testu alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID 19 nie starším ako 3 mesiace platí s okamžitou platnosťou zákaz vstupu do areálu Materskej školy Lozorno.

            Zákonný zástupca môže využiť testovanie v Obci Lozorno

            DO CK NA ZVONČÍNSKEJ ULICI VÝHRADNE NA REZERVÁCIE:

            v sobotu od 9.00 do 18.00 hod.

            v nedeľu od 8.00 do 18.00 hod.

            DO ŠK NA ŠPORTOVOM NÁMESTÍ BEZ REZERVÁCIE:

            v sobotu 8:00 - 11:40, 12:30-15:40, 16:30-17:40

            v nedeľu 8:00 - 11:40, 12:30-15:40, 16:30-17:40

            Ďalšie informácie týkajúce sa návratu detí do materskej školy vám poskytneme na základe  aktuálnych informácií.

            Za pochopenie ďakujeme.

          • CPPPaP Malacky

            Vážení rodičia,

            Včielky a Sovičky,

            vzhľadom na aktuálnu situáciu je málo pravdepodobné, že tento školský rok budeme realizovať plošné orientačné vyšetrenie školskej pripravenosti detí navštevujúcich predškolské ročníky v MŠ Lozorno. Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie Malacky (CPPPaP) poskytlo súčinnosť pre rodičov, ktorí si nie sú istí, či by ich dieťa malo v septembri nastúpiť do základnej školy a to formou oznamu, ktorý sme dnes všetkým rodičom z predškolských tried (Včielky a Sovičky) sprostredkovali cez edupage.

            Motýliky a Lienky,

            od septembra 2021 môžu rodičia materskú školu požiadať aj o prijatie na povinné predprimárne vzdelávanie dieťaťa, ktoré k 31.augustu 2021 nedovŕšilo piaty rok veku.

            CPPPaP Malacky poskytlo súčinnosť aj pre týchto rodičov prostredníctvom oznamu, ktorý sme dnes všetkým rodičom z tried Motýlikov a Lienok sprostredkovali cez edupage.

            Žiadame rodičov, aby oznamom venovali maximálnu pozornosť.

            Ďakujeme za spoluprácu

          • Dôležitý oznam

            Vážení rodičia,

            V súlade s rozhodnutím regionálneho hygienika RÚVZ Bratislava zo dňa 5.2.2021 a zriaďovateľom MŠ Lozorno bude prevádzka od pondelka 8.2.2021 naďalej pokračovať v režime LEN pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania 

            Podmienkou nástupu dieťaťa do MŠ Lozorno od 8.2.2021:

            1. Aspoň jeden zákonný zástupca musí disponovať negatívnym testom na COVID19 nie starším ako zo dňa 05.02.2021 alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID 19 nie starším ako 3 mesiace.

            2. Povinnosť pri nástupe dieťaťa preukázať sa negatívnym výsledkom testu alebo potvrdením o prekonaní ochorenia pedagogickému zamestnancovi.

            3. Pre osoby, ktoré nedisponujú aktuálne platným negatívnym výsledkom testu alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID 19 nie starším ako 3 mesiace platí s okamžitou platnosťou zákaz vstupu do areálu Materskej školy Lozorno.

            Testovanie zákonných zástupcov detí bez rezervácie je zabezpečené v sobotu 06.02.2021 od 9.00 hod. do 18.00 hod. v Centre kultúry v Lozorne. Platnosť testov je sedem kalendárnych dní.

            Ďalšie informácie týkajúce sa návratu detí do materskej školy vám poskytneme na základe  aktuálnych informácií.

            Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme. Z našej strany a zriaďovateľa MŠ sme vynaložili maximálne úsilie, aby sa všetky deti v pondelok mohli vrátiť do našej škôlky.

            Ďakujeme za pochopenie.

          • 2%

            Milí rodičia a priatelia našej škôlky,

            prosíme vás o využitie možnosti poukázať 2% z vašich už zaplatených daní. 

            Finančné prostriedky budú použité na skvalitnenie vybavenia školy a na výchovno-vzdelávací proces detí.

            Ak ste zamestnanec a daňové priznanie za vás robí váš zamestnávateľ,do 15.2.2021 požiadajte zamestnávateľa o ročné zúčtovanie preddavkov. Zamestnávateľ vystaví pre účely poukázania 2% zaplatenej dane tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane zo závislej činnosti, ktoré sa prikladá k formuláru na darovanie 2% a Vyhlásenie o poukázaní zaplatenej dane (toto tlačivo si môžete prevziať aj MŠ v šatni každej triedy).

            Tieto formuláre je potrebné zaslať

            do 30. 4. 2021

            na Daňový úrad v mieste vášho bydliska, alebo ich môžete odovzdať v škôlke.

            Ak ste podnikateľ alebo firma, máte možnosť asignovať 2 percentá z dane spolu s podaním daňového priznania. Právnické osoby môžu poukázať 1,0% (2%) z dane aj viacerým prijímateľom.

            Pomôžte nám v rozvíjaní aktivít v prospech Vašich detí.

            Ďakujeme v mene detí, rodičov a učiteľov!

            Rodičovské združenie pri Materskej škole Lozorno

            vyhlasenie_MS_Lozorno.pdf​​​​​​​

          • Prevádzka od 8.2.2021

            Vážení rodičia,

            na základe manuálu MŠVVaŠ SR „Návrat do škôl 2021“ bude prevádzka Materskej školy Lozorno od 8.2.2021 za nasledovných podmienok:

            1. Výchovno-vzdelávacieho procesu sa môžu zúčastniť len deti, ktorých aspoň jeden zákonný zástupca ku dňu    nástupu na výchovno-vzdelávací proces disponuje negatívnym výsledkom testu na COVID19 nie starším ako zo dňa 05.02.2021 alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID 19 nie starším ako 3 mesiace.

            2. Zákonný zástupca má povinnosť pri nástupe dieťaťa preukázať sa negatívnym výsledkom testu alebo potvrdením o prekonaní ochorenia pedagogickému zamestnancovi.

            3. V spolupráci so zriaďovateľom MŠ Lozorno, bude zabezpečené testovanie zákonných zástupcov detí bez rezervácie len v sobotu 06.02.2021 od 9.00 hod. do 18.00 hod. v Centre kultúry v Lozorne. Platnosť testov je sedem kalendárnych dní.

            4. Pre osoby, ktoré nedisponujú aktuálne platným negatívnym výsledkom testu alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID 19 nie starším ako 3 mesiace platí s okamžitou platnosťou zákaz vstupu do areálu Materskej školy Lozorno.

            Dôrazne žiadame rodičov, aby k celej veci pristupovali mimoriadne zodpovedne.

            Ďalšie informácie týkajúce sa návratu detí do materskej školy vám poskytneme na základe  aktuálnych informácií, ktoré budú ešte aktualizované po prijatí uznesenia Vlády SR a vyhlášky ÚVZ SR a pod.

            Za spoluprácu a pochopenie ďakujeme.

          • Prevádzka od 1.2.2021

            Vážení rodičia,

            prevádzka MŠ Lozorno od 1.2.2021 do 5.2.2021 ostáva naďalej otvorená len pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania.

            Naďalej platí:

            Pri prvom nástupe dieťaťa do MŠ predloženie kópie potvrdenia od zamestnávateľa, že nemôžu vykonávať prácu z domu (týka sa to obidvoch zákonných zástupcov dieťaťa) a Vyhlásenia o bezinfekčnosti dieťaťa.

            Za pochopenie ďakujeme

          • Prevádzka od 25.1. 2021

            Vážení rodičia,

            prevádzka MŠ Lozorno ostáva naďalej otvorená len pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania.

            Naďalej platí:

            • Predloženie kópie potvrdenia od zamestnávateľa, že nemôžu vykonávať prácu z domu pri prvom nástupe dieťaťa do MŠ (týka sa to obidvoch zákonných zástupcov dieťaťa)
            • Vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa

            Za pochopenie ďakujeme

          • Prevádzka od 18.1.2021

            Vážení rodičia,

            na základe vyjadrenia ministra školstva zo dňa 14.januára 2021 naďalej platí vydané rozhodnutie zo dňa 8.januára 2021, ktoré mimoriadne prerušuje školské vyučovanie v školách a prevádzku v školských zariadeniach.

            MŠ Lozorno ostáva naďalej otvorená len pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania.

            Naďalej platí:

            • Predloženie kópie potvrdenia od zamestnávateľa, že nemôžu vykonávať prácu z domu pri prvom nástupe dieťaťa do MŠ (týka sa to obidvoch zákonných zástupcov dieťaťa)
            • Vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa

            Za pochopenie ďakujeme

            https://www.minedu.sk/distancne-vzdelavanie-pokracuje-aj-buduci-tyzden/

          • Prevádzka od 11.1.2021

            Vážení rodičia,

            na základe vyjadrenia ministra školstva od 11. januára 2021 (pondelok) prevádzka MŠ Lozorno zostáva naďalej otvorená len pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre, a pre deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania.

            Od pondelka 11.januára 2021 zákonní zástupcovia pri nástupe detí do MŠ doložia:

            1. kópiu potvrdenia od zamestnávateľa, že nemôžu vykonávať prácu z domu (týka sa to obidvoch zákonných zástupcov dieťaťa)
            2. Vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa


            Prosíme rodičov, aby vzhľadom k epidemiologickej situácií pristupovali k celej veci mimoriadne zodpovedne.


            Za pochopenie ďakujeme


            vyhlasenie_2021.pdf​​​​​​​

          • Prevádzka MŠ

            Milí rodičia,
            v prvom rade vám želáme do nového roka najmä veľa zdravia, šťastia, veselých detičiek, lásky a porozumenia.

            Od 4.januára 2021 (pondelok) sa obnovila prevádzka materskej školy pre zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania.

            Triedy sú v tomto prázdninovom týždni v prevádzke od 6.30 hod. do 16.30 hod. nasledovne:
            - trieda Lienok aj pre deti z triedy Včielok
            - trieda Sovičiek pre deti z triedy Motýlikov a Kuriatok.
            Rodič pri nástupe dieťaťa (4.1.2021 alebo 11.1.2021) musí predložiť Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti.
            Deti, ktoré do materskej školy nenastúpia budú odhlásené zo stravy materskou školou. Prosíme vás, aby ste od 1.1.2021 nepoužívali na odhlasovanie edupage – školská jedáleň.

            Upozorňujeme rodičov, nakoľko sa od 1.1.2021 zmenil dodávateľ stravy pre MŠ Lozorno, odhlasovanie zo stravy zabezpečuje materská škola na základe neprítomnosti dieťaťa vždy do 8.00 hod. v deň neprítomnosti.
            Žiadame preto rodičov, aby deti vodili do MŠ do 8.00 hod.!!!
            Pokiaľ rodič neoznámi inak (návšteva lekára, meškanie a pod.), dieťa bude v deň neprítomnosti do 8.00 hod. automaticky odhlásené zo stravy.

            Od 11.januára 2021 bude prevádzka vo všetkých triedach v nezmenenom režime od 6.30 hod. do 17.00 hod.

            V oboch prípadoch nástupu do MŠ Lozorno naďalej platí:
            Do materskej školy môžu nastúpiť len deti, ktorých členovia rodiny nemajú potvrdené ochorenie, neprejavujú príznaky ochorenia a nebola im nariadená povinná karanténa!!!
            V prípade nových opatrení vás budeme informovať.

            Ďakujeme za pochopenie

            vyhlasenie_2021.pdf​​​​​​​

          • Vianoce

            Dnes k nám do škôlky zavítal Ježiško. Joj, to bolo ale radosti.

            Veľká vďaka Rodičovskému združeniu pri MŠ Lozorno!

            Ďakujeme rodičia ...

          • Výdajňa stravy...

            Počas presušenia prevádzky materskej školy sme stihli pre naše detičky urobiť opäť niečo nové.

            Výdajňa stravy v škôlke už dávno potrebovala veľkú zmenu. Staré drevené stoly a nábytok sme vymenili za nerezový a omnoho viac účelový. Sprevádzkovalo sa výdajné okienko, pribudlo umývadlo, servírovací vozík a nový kuchynský riad, ktorý sme doplnili ešte v septembri. Deti majú nerezové tácky na desiatu a olovrant, nové hrnčeky a poháre, taniere, misky a príbor. Celá prevádzka výdajne sa preorganizovala tak, aby bola zabezpečená maximálna čistota a hygiena stolovania. V najbližšom možnom termíne máme naplánované ešte vyspravenie a vymaľovanie stien a ďalšie dôležité úpravy v tejto časti prevádzky materskej školy.

            Touto cestou ďakujeme najmä obecnému úradu a všetkým, ktorí nám pomohli s realizáciou tohto dôležitého projektu pre našu škôlku.

            Prajeme vám ešte pekný víkend a v pondelok sa na vás tešíme.

          • Dôležitý oznam

            Zriaďovateľ Materskej školy Lozorno, po dohode s riaditeľkou materskej školy oznamujú rodičom, že na základe aktuálnej situácie s rozšíreným výskytom pozitívnych prípadov ochorení na COVID 19 v obci Lozorno rozhodol nasledovne:

            - od pondelka 7.12.2020 je materská škola otvorená len pre rodičov, ktorí na tento deň nemajú zabezpečený dozor detí, a to za prísnych  hygienických opatrení

            - od utorka 8.12.2020 je prevádzka materskej školy prerušená predbežne do piatka 11.12.2020 vrátane

            - prevádzka bude obnovená na základe aktuálnej situácie.

            Žiadame rodičov, aby sledovali webovú stránku školy, kde vás budeme priebežne informovať o aktuálnej situácii.

            Naďalej vás žiadame, aby ste boli ohľaduplní a dodržiavali všetky opatrenia na zamedzenie šírenia ochorenia. V prípade akejkoľvek zmeny zdravotného stavu dieťaťa alebo člena rodi0ny nahlásili túto skutočnosť MŠ Lozorno a kontaktovali ošetrujúceho lekára.

            Ďakujeme za pochopenie a pevne veríme, že situáciu spoločne zodpovedným prístupom zvládneme.

             V prípade ďalších informácií nás môžete kontaktovať:

            tel. čísle:  0910 858 808 v pracovných dňoch aj na 02/659 682 28

            alebo na email: miriam.vicenova@mslozorno.sk

             

            rozhodnutie_-_zriadovatel.pdf

          • Dôležitý oznam!!!

            Vážení rodičia,

            s poľutovaním vám oznamujeme, že dnes o 17.30 hod. nám bolo doručené oznámenie o pozitívnom výsledku PCR testu pani učiteľky z triedy Motýlikov.

            Na základe rozhodnutia RÚVZ Bratislava sa dochádzka v triede Motýlikov od 7.12.2020 do 14.12.2020 prerušuje. Začiatok prevádzky v tejto triede bude obnovená 15.12.2020.

            Touto cestou vás žiadame, aby ste boli ohľaduplní a dodržiavali všetky opatrenia na zamedzenie šírenia ochorenia, a v prípade akejkoľvek zmeny zdravotného stavu dieťaťa alebo člena rodiny nahlásili túto skutočnosť MŠ Lozorno.

            Ďakujeme za pochopenie a pevne veríme, že situáciu spoločne zodpovedným prístupom zvládneme.

             

            V prípade informácií nás prosím bezodkladne kontaktujte na tel. čísle:  0910 858 808 alebo miriam.vicenova@mslozorno.sk

             

            Želáme všetkým pekný sviatočný víkend.

        • „SPIEVA CELÁ ŠKÔLKA“
        • 30. 4. 2024
        • Dnes bolo v našej škôlke veselo - spievalo sa v každej triede. Naši umelci spievali piesne, ktoré sa naučili doma s rodičmi. Ďakujeme za spoluprácu...

        • Plavecký výcvik 2024
        • 26. 4. 2024
        • Plávanie je jednou z najvhodnejších pohybových aktivít, ktorá má pre dieťa význam nielen v procese rastu a vývinu, ale taktiež pri stimulácii telesného, psychického a sociálneho rozvoja.

          Tento týždeň naši škôlkari absolvovali kurz plávania, kde sa začiatočníci učili adaptovať na prostredie bazéna, orientovať sa nad a pod hladinou vody, splývavé polohy na chrbte a na bruchu, výdychy do vody, potápanie a lovenie, skoky zo sedu a stoja. Pokročilí plavci sa zamerali na zdokonaľovanie plaveckých spôsobov.

        • DEŇ ZEME
        • 22. 4. 2024
        • Aj my sme sa dnes zapojili do najväčšieho environmentálneho hnutia na svete a pripomenuli sme si Deň Zeme, starostlivo sme poupratovali neďaleké ihrisko v obci a spoločne sme si posadili ovocný strom – hrušku. Založili sme si malý ovocný sad, aby sme tak vytvorili priestor pre včely a iný hmyz.

        • Veľkonočná pokladovka
        • 27. 3. 2024
        • Aj tento rok navštívil našu škôlku VEĽKONOČNÝ ZAJKO. Dnes prišiel aj s malým pomocníkom a spolu pre deti pripravili 10 úloh, ktoré plnili v okolí materskej školy.

          Na záver deti našli sladký poklad...

        • Mám básničku na jazýčku 2024
        • 25. 3. 2024
        • Marec mesiac knihy si v našej škôlke tradične pripomíname aj prostredníctvom prezentácie poézie a prózy slovenských autorov.
          Rodičia usilovne pripravovali detičky, aby sme si dnes v triedach vychutnali umelecký prejav našich detí...

          Ďakujeme za spoluprácu

        • 22.marec - SVETOVÝ DEŇ VODY
        • 22. 3. 2024
        • Svetový deň vody nám pripomína, ako veľmi je táto tekutina cenná.

          Dôležitosť vody pre náš život sme podporili nielen rôznymi aktivitami, ale aj tým, že sme dnes do škôlky prišli v modrom oblečení, pretože voda sa nám javí ako modrá...

        • Morena, Morena, kde si prebývala?
        • 20. 3. 2024
        • S príchodom prvých jarných dní mali naše deti, dnes v prvý jarný deň príležitosť zažiť starý rituál spájajúci sa s vítaním jari a spolupodieľať sa na jeho príprave...

          Morena symbolizovala zimu, preto ak ľudia chceli, aby prišla jar, museli ju zapáliť a utopiť v potoku...

        • Vodníček
        • 12. 3. 2024
        • Naše detičky navštívili Bratislavské bábkové divadlo.

          Pod hladinou mlynského rybníka sa narodil malý Vodníček, s ktorým deti prežili veselé dobrodružstvá a spoznali jeho láskavý prístup k prírode a vzájomnú ohľaduplnosť.

          Ďakujeme za spoluprácu SRRZ RZ pri MŠ Lozorno za skvelý kultúrny zážitok.

        • Návšteva v Základnej škole Lozorno
        • 22. 2. 2024
        • Tento týždeň naši predškoláci z triedy Včielok a Sovičiek navštívili kamarátov v Základnej škole Lozorno. V prvej triede sa deťom veľmi páčilo.

          Už teraz sa tešia a pripravujú na zápis v apríli a samozrejme v septembri do školy...

          Ďakujeme za spoluprácu.

        • KARNEVAL 2024
        • 8. 2. 2024
        • Ďakujeme za spoluprácu SRRZ pri MŠ Lozorno, CK Lozorno a našej kamarátke Šašinke. Spolu sme si užili veselé dopoludnie...

        • Vianočná akadémia 2023
        • 14. 12. 2023
        • Dnes a konala naša Vianočná akadémia v CK Lozorno.

          Touto cestou ďakujeme všetkým rodičom za úžasné koláčiky a veľkú podporu. Veríme, že ste spolu s nami prežili milé predvianočné popoludnie ...

          Šťastné a veselé, čo viac si želať...

        • KURZ KORČUĽOVANIA s HAPPY KIDS 4.12.2023 – 8.12.2023
        • 8. 12. 2023
        • Korčuľovanie je nielen základom pre dva najpopulárnejšie zimné športy – ľadový hokej a krasokorčuľovanie, ale aj jedným z elementárnych pohybov, ktoré by deti mali zvládnuť v predškolskom veku.

          Naše Včielky a Sovičky sa v tomto týždni hravou formou naučili padať a vstávať, šmýkať sa po ľade, bežať a kĺzať a tiež jazdiť na oboch nohách. Pokročilí korčuliari sa venovali zdokonaľovaniu nadobudnutých prvkov ako aj zložitejšej korčuliarskej technike.

        • DNES NA TÉMU - LESNÁ PEDAGOGIKA
        • 22. 11. 2023
        • Do škôlky prišli medzi nás pracovníci Štátnych lesov SR - z Lesnej správy Rohožník.Títo milí ujovia sa okrem plnenia svojich pracovných úloh venujú aj deťom, ktorým sa snažia prostredníctvom zážitkového učenia predstaviť a spoznať nie len les so všetkým, čo sa v ňom nachádza, ale aj prácu lesníka.

    • Kontakty

      • Materská škola
      • mslozorno@mslozorno.sk, miriam.vicenova@mslozorno.sk
      • 02/659 682 28 0910 858 808
      • Orechová 902/19 900 55 Lozorno https://mslozorno.edupage.org/ 900 55 Lozorno Slovakia
      • 308 468 89
      • 2021732372
      • Ing. Andrea Nízka Poskytuje všetky informácie ohľadne platieb
      • vydajna.sj@mslozorno.sk 02/659 682 28
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje